RA-SASA

Usposabljanje ABC podjetništva in Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2023

Spoštovani,

SPOT svetovanje Savinjska organizira usposabljanje ABC podjetništva 2023, ki  je namenjeno vsem podjetnicam in podjetnikom začetnikom ter potencialnim podjetnikom in podjetnicam, saj je namen opolnomočiti vse podjetnike začetnike s strokovnimi vsebinami na začetku podjetniške poti s posebnim poudarkom na podjetnicah začetnicah.

 

POSEBEJ ZA PODJETNICE

Javna agencija SPIRIT Slovenija bo tudi v letu 2023 objavila Natečaj za podelitev finančnih spodbud za najboljši poslovni model in njegovo predstavitev podjetnic začetnic 2023. Na natečaj se bodo lahko prijavile:

–  podjetnice, ki so svoje podjetje ustanovile v letu 2022 in na natečaju SPIRIT leta 2022 še niso prejele spodbude ter

–  podjetnice, ki so že ali nameravajo podjetje ustanoviti v letu 2023 do dneva oddaje vloge na natečaj, ki bo konec maja 2023.

 

Za prijavo na natečaj bo potrebno pridobiti potrdilo o uspešno opravljenem usposabljanju ABC podjetništva. Najboljšim 100 ocenjenim prijaviteljicam bo v okviru natečaja ponujena individualna mentorska podpora za pripravo na končno predstavitev poslovnega modela. Vse, ki bodo svoj poslovni model uspešno predstavile, bodo nagrajene s finančno spodbudo.

 

Usposabljanj se lahko udeležijo tudi ostali potencialni podjetniki in podjetniki (možna je udeležba na posameznih modulih). Udeležba na vseh modulih je obvezna samo za tiste podjetnice začetnice, ki bodo kandidirale na natečaju za pridobitev finančnih sredstev.

 

Podrobnejše informacije o vsebini in poteku usposabljanja najdete v prilogi ali na spletni strani:     https://www.ooz-celje.si/events/categories/dogodki-spot/.

 

PRIJAVE

zbiramo do srede, 08.03.2023 oziroma do zapolnitve prostih mest v skupini. Prijava za udeležbo je OBVEZNA preko spletne povezave:  https://forms.gle/Ng9wMADZUib8Fde67

 

Veselimo se srečanja in vas lepo pozdravljamo.

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti