RA-SASA

Podaljšan skrajni rok za zaključek projektov Sklada za pravični prehod

S strani Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj smo prejeli obvestilo, da je bilo s sprejetjem STEP uredbe (Uredba EU 2024/795) v državni proračun vplačanih 30 %  zneska sredstev iz Sklada za pravični prehod, kar vpliva na doseganje finančnega mejnika za leto 2026. Na osnovi tega so se na Ministrstvu za gospodarstvo, turizem in šport odločili, da bodo podaljšali skrajne roke za zaključek projektov. V določenem obsegu se bodo aktivnosti lahko izvedle tudi v letu 2027. Navedeno bo tako pozitivno vplivalo na kakovost investicijskih projektov.

Zaradi te predvidene spremembe je bilo potrebno usklajevano besedilo javnega razpisa in razpisne dokumentacije posodobiti in ponovno posredovati v interni pregled in potrjevanje, celotno dokumentacijo pa bodo razvojni agenciji v pregled in mnenje po potrditvi s strani strokovnih služb ministrstva in komisije agencije SPIRIT poslali predvidoma v začetku maja 2024.

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti