RA-SASA

Individualna B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji – SEE MEET Slovenia 2020

Obvestilo o spremenjenem načinu izvedbe dogodka: SEEMEET 2020- izključno v digitalni obliki

Zaradi omejitev in negotovih razmer vezanih na situacijo Covid-19, bo dogodek SEEMEET Slovenia 2020 potekal v celoti preko spleta. Dogodek bo kljub spremembi ohranil svoj osnovni namen – učinkovito poslovno mreženje in sklepanje poslov.
Urnik dogodka ostaja nespremenjen, le vnaprej dogovorjeni sestanki in predavanja bodo potekali digitalno.
Skladno s to spremembo se spremeni tudi kotizacija za dogodek, ki sedaj znaša 89 EUR (brez DDV). Kotizacija velja za vse udeležence dogodka, zadnji rok za prijavo ostaja 30. september 2020. Že prijavljenim udeležencem se bo povrnila razlika med plačano in novo kotizacijo.

Datum: 21. in 22. oktober 2020

Kraj: Hotel City, Maribor

SPIRIT Slovenija v sodelovanju s partnerji organizira individualna B2B srečanja med slovenskimi in tujimi podjetji – SEE MEET 2020, ki bodo potekala 21. in 22. oktobra 2020 v Hotelu City v Mariboru.

SEE MEET Slovenia 2020 je mednarodni forum, ki ponuja edinstveno priložnost za iskanje novih poslovnih partnerstev za mala in srednje velika podjetja iz različnih poslovnih sektorjev. Podjetjem ponuja priložnost za rast poslovanja na nacionalnih in mednarodnih trgih ter pridobivanje novih kontaktov in povezav preko individualnih vnaprej pripravljenih sestankov in neformalnega mreženja v času foruma.

Forum ponuja edinstveno platformo za podjetja iz različnih panog s posebnim poudarkom za podjetja s področja digitalizacije industrijskih procesov in IKT, predelovalne industrije (kovinska, izdelki iz gume in plastičnih mas), s področja energetske učinkovitosti in druge storitve. V lanskem letu sta potencialne partnerje na dogodku iskala tudi podjetji Revoz in Yaskawa. Dogodka pa se je udeležilo dve tretjini podjetij iz Slovenije, ostala pa iz Hrvaške, Srbije, Italije, Avstrije, Kosova, Bolgarije ter tudi Malte, Nizozemske, Turčije, Francije, Ukrajine, Velike Britanije in Nepala.

V sklopu dogodka bodo podjetja lahko razširila svoje poslovanje na domačem in tujih mednarodnih trgih z do 15 vnaprej načrtovanimi osebnimi sestanki, ki nudijo hitro in učinkovito prepoznavanje interesa za nadaljnje poslovno sodelovanje.

Prijavite se lahko najkasneje do 30. septembra 2020.

Dodatne informacije in prijave

 

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti