RA-SASA

Dobre prakse poslovanja in vstopanja na trg slovenskih podjetij z lesenimi izdelki

V četrtek, 17. septembra 2020, bo potekal dogodek Dobre prakse poslovanja in vstopanja na trg slovenskih podjetij z lesenimi produkti, ki ga organizira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju z javno agencijo za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije SPIRIT Slovenija.

Dogodek se začne ob 10. uri, ko bosta udeležence nagovorila državni sekretar na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo Simon Zajc ter generalni direktor Direktorata za lesarstvo Danilo-Anton Ranc.

Temu bodo sledila tematska predavanja oz. predstavitve:

Vpliv rabe lesa na okolje v luči trajnostnega razvoja

Prof. dr. Andreja Kutnar, direktorica InnoRenew CoE

Trajnostna strateška transformacija

Alenka Hren, SPIRIT Slovenija, javna agencija

Primeri dobrih praks podjetij s trajnostnimi poslovnimi strategijami in modeli

Predstavnika podjetja EQUA in M Sora

Podporno okolje SIO – vstopna točka svet inovativnega podjetništva

Jan Skok, SAŠA Inkubator

Primeri dobrih praks zagonskih podjetij z lesenimi produkti

Matej Košir (FROC), Jure Poličnik (LESek) in Miha Dermol (Leseni umivalniki)

Celoten program in prijavnico najdete preko povezave.

Verjamemo, da bodo predstavitve spodbudile veliko novih idej in izboljšanih poslovnih praks, zato se prijavite čimprej, saj je število udeležencev omejeno na 50.

V primeru, da se dogodka ne boste mogli udeležiti v živo, pa boste dogodek lahko spremljali tudi preko virtualne spletne povezave.

Vljudno vabljeni!

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti