RA-SASA

Informativno povpraševanje glede interesa za investiranje v PC Stara vas

Velenje, 21. maj 2018 – Mestna občina Velenje izvaja aktivnosti za širitev poslovne cone Stara vas z namenom spodbujanja novih investicij za ustvarjanje novih delovnih mest.

 

Mestna občina Velenje zato vabi vse potencialne investitorje, da izrazijo svoj interes po vključitvi v poslovno cono Stara vas, opredelijo okvirne prostorske potrebe in predvideno dejavnost. Na voljo je 6 komunalno urejenih parcel z različno kvadraturo in sicer v velikosti od 1.009 m² pa vse do velikosti 8.966 m² (več v priloženem zemljevidu – prosta zemljišča so označena z zeleno barvo). Predložene želje investitorjev bodo osnova k ustreznemu oblikovanju Javnega razpisa za prodajo zemljišč v PC Stara vas, ki bo pripravljen v nadaljevanju. V mestni občini Velenje želimo velikost posameznih parcel najbolj optimalno prilagoditi željam in potrebam investitorjev.

 

Informativne dopise s kratko predstavitvijo podjetja, označbo parcele, za katero se zanimajo in kontaktne podatke lahko oddate najkasneje do konca maja do 12. ure na elektronski naslov: PCstaravas@velenje.si. Z vsemi zainteresiranimi kupci bomo v juniju izvedli razgovore.

PCSV stanje 2018-05

 

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti