RA-SASA

POSLOVNA KOMUNIKACIJA V ANGLEŠKEM JEZIKU – BREZPLAČNO IZOBRAŽEVANJE

Spoštovani podjetniki, uporabljate pri svojem poslovanju angleški jezik, pa imate težave z določenimi izrazi, pogosto ponavljate iste napake in se kljub dobremu razumevanju ne znate tako dobro in tekoče izražati kot bi želeli?

 VABIMO VAS, DA SE UDELEŽITE BREZPLAČNEGA USPOSABLJANJA

 »POSLOVNA KOMUNIKACIJA V ANGLEŠKEM JEZIKU«,

 s pričetkom v četrtek 9. januarja 2020, v prostorih Razvojne agencije SAŠA d.o.o., Savinjska cesta 2, 3331 Nazarje.

Jezikovno usposabljanje bo vodila Veronika Fürst Ažman, predavateljica poslovne angleščine, ki že vrsto let sodeluje z vodilnimi podjetji in posameznimi podjetniki širom Slovenije pri premagovanju poslovnih izzivov s pomočjo jezika. Razume potrebe po učinkoviti komunikaciji in za vas je pripravila strnjen paket najučinkovitejših ‘trikov’, s katerimi boste uspešno napravili samozavesten in kompetenten vtis pri poslovanju s tujimi partnerji.

Usposabljanje bo potekalo v obsegu 21 pedagoških ur in sicer dvakrat tedensko ob ponedeljkih in četrtkih od 17.00 do 19.15 (7 srečanj po 3 pedagoške ure).

TERMINI USPOSABLJANJA: četrtek, 9. januar 2020, ponedeljek, 13. januar 2020, četrtek, 16. januar 2020, ponedeljek, 20. januar 2020, četrtek, 23. januar 2020, četrtek, 30. januar 2020.

Za udeležbo je priporočljiva raven znanja angleškega jezika B1 (Osvojene pogovorne kompetence) in obveznost udeležbe vseh 21 ur usposabljanja.

Suveren jezikovni nastop pred poslovnimi partnerji je dandanes ne le vaša prednost, ampak pogoj za uspešno poslovanje. Z znanjem ustreznih in sodobnih fraz boste z lahkoto predstavili svoje podjetje, opisali prednosti vašega izdelka ali storitve, suvereno se boste lotili pogajanj in napisali elektronsko sporočilo ali opravili telefonski klic.

 Za vas je udeležba na usposabljanju brezplačna, potrebna je le predhodna prijava !

 Število mest je omejenih!

 Program izobraževanja si lahko pogledate v  VABILO Poslovno komuniciranje v angleškem jeziku

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti