RA-SASA

Vabilo k udeležbi na Dnevu slovenske industrije v Evropski organizaciji za jedrske raziskave (CERN), Ženeva, 7. in 8. oktober 2019

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport in GZS organiziramo »Dan slovenske industrije na sedežu Evropske organizacije za jedrske raziskave – CERN« v Ženevi, ki bo potekal 7. in 8. oktobra 2019.

Poleg tega, da CERN sodi med najbolj elitne znanstvene institucije na svetu, katere glavni namen je zagotavljanje raziskovalne infrastrukture – pospeševalnikov protonov, antiprotonov, težkih ionov, elektronov in pozitronov, je lahko pomemben poslovni in razvojni partner slovenskemu gospodarstvu, ki nudi vrsto poslovnih priložnosti.

S pridruženim članstvom Republike Slovenije v tej organizaciji so se odprle priložnosti vključevanja slovenskega gospodarstva v konkretne poslovne-prodajne in razvojno-poslovne aktivnosti, kar slovenskemu gospodarstvu lahko prinese številne dodatne koristi in ugodnosti v širšem smislu, tako na področju gospodarstva, znanosti kot tudi izobraževanja. Vsebinskih področij, na katerih je možno sodelovati s CERN, je več in jih boste izbrali v spletni prijavnici.

 »Dan slovenske industrije v CERN 2019« je namenjen slovenskim podjetjem, ki želijo pridobiti ustrezne kontakte in vpogled v način delovanja te institucije in projekte, potencialno zanimive za skupno sodelovanje, kot tudi ustvarjanje skupnih poslovnih in razvojnih priložnosti.

V okviru dvodnevnega dogodka bodo prijavljena in izbrana podjetja imela možnost predstavitve svojih storitev in produktov predstavnikom CERN, glede na interes pa bodo za sodelujoča podjetja organizirani tudi  B2B sestanki. Več možnosti za poslovno sodelovanje imajo podjetja, ki imajo inovatitve izdelke ali rešitve.

Vsa podjetja, ki v sodelovanju na dogodku vidite priložnosti za širitev prodajnih in razvojnih aktivnosti, vabimo, da svoj interes potrdite tako, da v angleškem jeziku izpolnite elektronsko prijavnico najkasneje do 24. marca 2019 ter si s tem pridobite možnost predstavitve vašega podjetja in proizvodov/storitev ter srečanja s predstavniki CERN.

Za vsa prijavljena in zainteresirana podjetja, bomo v prostorih MIZŠ, Masarykova cesta 16, 1000 Ljubljana, 21. marca 2019 organizirali pripravljalni seminar, kjer bomo natančneje predstavili organizacijo CERN ter sam dogodek. Podjetja, ki  se boste udeležila pripravljalnega seminarja, formalne prijave na dogodek v Švici pa še ne boste oddali, vas vljudno prosim, da svojo prisotnost potrdite na mail: tina.lukan@spiritslovenia.si.

Na podlagi vaših opisov (objectives, offer, needs, comptences, references, certificates, turnover) in fotografij v elektronski prijavnici bomo oblikovali katalog v pdf in tiskani obliki, zato vas vljudno prosimo, da ste pri vnosih natančni in da vpišete tiste podatke, ki bodo zanimivi za prestavnike CERN.

Kotizacije ni. Udeleženci dogodka v Švici sami krijete stroške prevoza in namenstitve v Švici.

Dodatne informacije:

SPIRIT Slovenija: Tina Lukan, tel. 01/530 98 26, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si
MIZŠ: mag. Tea Glažar, tel. 01/478 47 62 , e-mail: tea.glazar@gov.si
Science Tech: mag. Janko Burgar, tel. 031/ 345 604, e-mail: sciencetech@gzs.si

vabilo
elektronska prijavnica

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti