RA-SASA

Vabilo podjetjem za posredovanje interesa za skupinsko udeležbo na China International Import Expo – CIIE, Shanghai, Kitajska, 5. – 10. november 2019

SPIRIT Slovenija, javna agencija glede na ponujeno priložnost za predstavitev slovenskih podjetij na China International Import Expo – CIIE, ki bo potekal od 5. do 10. novembra 2019 v Shanghaju na Kitajskem, poziva podjetja, da posredujejo svoj interes za skupinsko udeležbo na omenjenemu dogodku.

China International Import Expo – CIIE je politično – sejemsko – gospodarski dogodek, ki je med drugim namenjen tudi predstavitvi izdelkov široke potrošnje kot tudi visokih tehnologij. China International Import Expo – CIIE bo letos organiziran drugič. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.ciie.org/zbh/en/.

To povabilo je namenjeno slovenskim podjetjem, ki po svoji dejavnosti ustrezajo vsebinskim segmentom in profilu dogodka. Primarno so k posredovanju interesa vabljena podjetja z izdelki in storitvami s področja visokih tehnologij.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v primeru izvedbe skupinske predstavitve na China International Import Expo – CIIE finančna sredstva namenila za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama. Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve.

V kolikor bo izražen zadosten interes podjetij in bo imel organizator dogodka za skupinsko predstavitev razpoložljive prostorske kapacitete, bo SPIRIT Slovenija, javna agencija prevzela koordinacijo za izvedbo skupinske predstavitve na navedenem dogodku. V primeru izvedbe skupinske predstavitve na China International Import Expo – CIIE bo vabilo in prijavno gradivo za udeležbo na  sejmu objavljeno na portalu www.spiritslovenia.si oz. www.izvoznookno.si.

Vabimo vsa podjetja, da nam sporočite svoj interes za skupinsko udeležbo na  China International Import Expo – CIIE.

Vljudno vas vabimo, da nam vaš interes posredujete v pisni obliki na priloženem obrazcu v skenirani obliki najkasneje do torka, 28. februarja 2019 na elektronski naslov tanja.drobnic@spiritslovenia.si.

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti