RA-SASA

Slovenski podjetniški sklad je objavil prva dva vavčerja

Spoštovani podjetniki !

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju: SPS) uvaja v letu 2019 nov program spodbud malih vrednosti za mikro, mala in srednje velika podjetja (v nadaljevanju: MSP) – t.i. VAVČERJE.

MSP-jem bo omogočil bistveno poenostavljen dostop do sofinanciranja posameznih storitev, s pomočjo katerih bodo krepila svojo konkurenčnost in kompetence.

Prva vavčerja sta bila objavljena v petek, 25.01.2019, in sicer:

  • Vavčer za certifikate kakovosti, ki sofinancira stroške priprave na certificiranje (stroški zunanjega izvajalca), stroške certificiranja za pridobitev oz. vzdrževanje certifikatov za
    sisteme vodenja in proizvodov ter validacije okoljske izjave pridobljenih na podlagi mednarodnih/evropskih/enakovrednih slovenskih standardov (ISO, IATF, IEC in ITU, CEN, CENELEC in ETSI, EMAS, ECOLABEL). Minimalna višina subvencije je 1.000,00 EUR, maksimalna višina subvencije pa 9.999,99 EUR.
  • Vavčer za zaščito intelektualne lastnine, ki sofinancira stroške priprave dokumentacije za prijavo in/ali vzdrževanja in/ali širjenja v tujino, stroške prijave in/ali vzdrževanja in/ali širjenja v tujino ter stroške prevoda prijave. Minimalna višina subvencije je 1.000,00 EUR, maksimalna pa 9.999,99 EUR.

 

Več o pozivu si lahko preberete na https://podjetniskisklad.si/sl/razpisi

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti