RA-SASA

Vabilo: posredovanje interesa za udeležbo na predstavitvi slovenskih podjetij in izdelkov trgovski skupini REWE v Avstriji

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z Veleposlaništvom RS na Dunaju, Konzulatom RS v Salzburgu in Konzulatom RS v St. Pöltenu pripravljamo »Dan slovenskih dobaviteljev« – predstavitve slovenskih podjetij oz. izdelkov trgovski skupini REWE v Avstriji. Dogodek bo predvidoma potekal novembra 2018 v Spodnji Avstriji (točni datum in lokacijo bomo sporočili naknadno).

REWE Group je ena vodilnih trgovskih in turističnih skupin v Nemčiji, Avstriji in nasploh Evropi, prisotna v 21-ih evropskih državah kot tudi drugod po svetu. Skupina REWE je bila ustanovljena leta 1927 v Kölnu, trenutno ima 15.000 trgovin, v letu 2017 pa je ustvarila 57,8 milijard EUR zunanjega prometa. Skupina združuje različne prepoznavne blagovne znamke, supermarkete, maloprodajne in specializirane trgovine, diskontne prodajalne, turistične agencije, itd. – poleg Rewe naprimer Merkur, Billa, Bipa, Penny, Aged, nahkauf, Penny Market in druge.

Dogodek bo izpeljan v več fazah, in sicer bomo v prvi fazi na SPIRIT Slovenija zbrali interes vseh slovenskih podjetij, ki jih zanima prodaja izdelkov REWE in pripravili listo slovenskih proizvajalcev z izdelki iz živilsko predelovalne industrije, izdelkov široke potrošnje, osebne higiene, čistil, ipd.. V nadaljevanju bodo predstavniki REWE pregledali listo in pripravili izbor slovenskih podjetij, ki bi bila potencialno zanimiva kot dobavitelji. O izboru vas bomo ustrezno obvestili. V zaključni fazi bo predvidoma novembra organiziran Dan slovenski dobaviteljev v skupini REWE v Avstriji, kjer bodo imela izbrana slovenska podjetja priložnost predstaviti svoje podjetje in izdelke predstavnikom REWE.

Za predstavitev na Dnevu slovenskih dobaviteljev v skupini REWE Avstrija so potencialno zanimivi prehrambeni izdelki, ostali izdelki široke potrošnje, osebne higiene, čistila, kot tudi drugi izdelki, ki jih je mogoče najti v ponudbi REWE Group (https://www.rewe-group.com/en/company/sales-lines). Izdelki morajo imeti na embalaži ustrezne označbe v nemškem jeziku.

Vabimo zainteresirana slovenska podjetja, ki proizvajate zgoraj navedene proizvode in imate najmanj 1 milijon EUR letnega prometa in vsaj 1 zaposlenega, da posredujete svoj interes najkasneje do 24. avgusta 2018, tako da natančno izpolnite elektronsko prijavnico in v angleškem ali nemškem jeziku priloženi vprašalnik. Izpolnjeni vprašalnik pošljite na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si

Pri izpolnjevanju vprašalnika bodite pozorni na rubriko »Product (name, brand, …)«, kamor obvezno vpišete svoje proizvode, ki jih želite ponuditi REWE in na rubriko “Other information about product (type, packiging, label in german, advantages/specialities of the product)”, kjer lahko (ni obvezno) na kratko opišete bistvene lastnosti in prednosti posameznega izdelka (do največ 300 znakov opisa za en izdelek).
V rubriko »Remarks« lahko po želji (ni obvezno) dodate tudi fotografije vaših izdelkov ali link do videa s predstavitvijo izdelkov. Dodate lahko največ eno fotografijo za en izdelek, velikost posamezne fotografije izdelka pa je lahko največ 80-100 KB!

Kotizacije ni. Stroške organizacije na Dnevu slovenskih dobaviteljev in organizacijo bilateralnih razgovorov krije SPIRIT Slovenija. Stroške prevoza in morebitne hotelske namestitve krijejo udeleženci sami.

Dodatne informacije:
Mojca Bec Inkret, tel. 01/53 09 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Elektronska prijavnica.
Vprašalnik.
Spletna stran Rewe Group in njene različne blagovne znamke oz. trgovine

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti