RA-SASA

ŠOLA DIGITALNEGA MARKETINGA

 

Cilj delavnic je povečanje konkurenčnosti vseh oblik podjetij
savinjske in šaleške regije.

 

4 praktične in popolnoma BREZPLAČNE delavnice, na katerih boste dobili vpogled v kaj to digitalni marketing je, kakšne prednosti vam prinaša in skupaj s predavateljico Anjo Naraločnik, ustvarili svojo marketinško zgodbo.

 

1. delavnica “Marketinška strategija”

9:00- 12:00.

Uvod v digitalne trende, optimizacijo in izdelava strategije, ki je ključna za razlikovanje uspešnih podjetij od neuspešnih. Izvedeli boste tudi za orodja, ki optimizirajo vaše delo.

 

 

2. delavnica “Instagram, Youtube, Linkedin in Facebook”

9:00-12:00

Predstavitev osnov socialnih omrežij, poglobljena predstavitev poslovne strani na Facebooku, primeri dobrih objav, vzpostavitev poslovnega računa Business manager.

 

 

3. delavnica “Facebook oglaševanje”

9:00-12:00

Predstavitev programa Canva, oblikovanje objave, predstavitev Business manager računa, spoznavanje orodja za ciljano oglaševanje, oblike oglaševanj, izdelava oglaševalske kampanje.

 

4. delavnica “Mailchimp, GDPR”

9:00-12:00

Predstavitev programa za izdelavo email kampanj “Mailchimp”, vpis v program, izdelava email kampanje in informacije o novi uredbi o varstvu osebnih podatkov, GDPR.

 

 

Verjetno ne želite svojega posla prepustiti konkurenčnim podjetjem, zato izkoristite to edinstveno priložnost in se prijavite. Šola digitalnega marketinga je namenjena tistim, ki se s področjem marketinga še niste srečali/ ste na začetku ali pa na področju že delujete in bi obnovili svoje znanje.

Ker so delavnice praktične, je število mest omejeno.

Da ne izgubite svojega mesta, se prijavite na email: klavdija.semenc@sasaora.si

ali preko telefonske: +386 3 839 47 53.

Čas za prijavo je samo do ponedeljka, 5.3.2018!

 

Anja Naraločnik je lastnica podjetja AN idea (www.an-idea.si), ki se ukvarja z marketinškimi storitvami in podjetniškim svetovanjem. Ima večletne delovne izkušnje iz marketinškega področja in je aktivna članica Društva marketing Slovenije, Zavoda Ypsilon, bila pa je tudi udeleženka prve Marketinške akademije za mlade v Sloveniji. Trenutno deluje v SAŠA inkubatorju, kjer je med drugim tudi mentorica Start up podjetjem.

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti