RA-SASA

BREZPLAČNI SPLETNI SEMINAR – Mega anti korona zakon (ZIUZEOP) – Ključni poudarki anti korona zakona za delodajalce in samozaposlene,

SPOT svetovanje Savinjska vabi na spletni seminar z naslovom:

Mega anti korona zakon (ZIUZEOP)  – Ključni poudarki anti korona zakona za delodajalce in samozaposlene, ki bo v petek, 24. aprila 2020, od 13.00 do 14.30. ure.

  1. aprila 2020 je pričel veljati Zakon o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije novega koronavirusa in omilitev njenih posledic za državljane in gospodarstvo (ZIUZEOP). Vsi ukrepi, ki jih zajema sprejeti zakon, veljajo že od 13. marca 2020, ko je bila razglašena epidemija in do predvidoma 31. maja 2020 oziroma po potrebi še mesec dlje.

Udeleženci spletnega seminarja se boste seznanili, kako pravilno in pravočasno koristiti finančne ugodnosti iz sprejetega t. i. »mega korona zakon« (ZIUZEOP).

Vsebina spletnega seminarja:

  • Katere davčne obveznosti je potrebno plačati in kdaj?
  • Kako pravilno napotiti delavce na čakanje in kako in za koliko časa jih začasno vključiti  v delovni proces, če se pokaže potreba po tem?
  • Kakšna je razlika med čakanjem na delo in odsotnostjo zaradi višje sile?
  • Kako je z delavci, ki delajo oz. ali se mesečni krizni dodatek in izplačilo poslovne uspešnosti konec leta izključujeta?
  • Od kdaj sploh različni ukrepi po mega zakonu veljajo?
  • Do kdaj imamo čas uveljavljati ukrepe in kdaj in katere vloge moramo vložiti?

Na spletni seminar se je potrebno prijaviti s prijavnico (priloga), ki jo izpolnjeno pošljite na elektronski naslov: klavdija.semenc@sasaora.si.   Prijave zbiramo do  četrtek. 23.4. 2020, oziroma do zapolnitve prostih mest.

Za udeležbo na spletnem seminarju morate posredovati svoj e-mail naslov, s katerim boste vstopali v program za sodelovanje v spletnem seminarju. Vsa navodila in napotke za sledenje spletnemu seminarju boste prejeli na vaš elektronski naslov ob potrjeni prijavi oziroma pred izvedbo spletnega seminarja.

Vabilo na spletni seminar Kaj gospodarstvu prinaša ….

Prijavnica na spletni seminar

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti