RA-SASA

Vabilo na seminar – Kako poslovati s Kitajsko, 19. marec 2020, Ljubljana

Javna agencija SPIRIT Slovenija v sodelovanju z EU SME Centrom vabi slovenska podjetja na brezplačni seminar »Kako poslovati s Kitajsko«, ki bo potekal v četrtek, 19. marca 2020 v Austria Trend Hotelu, Dunajska cesta 154, 1000 Ljubljana. 

Kitajska je eno najhitreje rastočih gospodarstev na svetu, zato ponuja številne poslovne priložnosti za slovenska podjetja na različnih področjih. Podjetja se pri poslovanju na kitajskem trgu pogosto srečujejo s številnimi izzivi in ovirami. Seminar zato predstavlja priložnost za podjetja, da pridobijo praktične informacije o različnih poslovnih priložnostih na kitajskem trgu. V sklopu seminarja bodo udeleženci seznanjeni s pravnimi izzivi in ovirami, ki jih lahko pričakujejo pri poslovanju na kitajskem trgu ter načinih vstopa na kitajski trg. Predstavljene bodo najboljše poslovne prakse s Kitajsko, zato bodo podjetja lahko pridobljeno novo znanje uporabila tudi v vsakodnevnem poslovanju.  Več si preberite tukaj —>https://www.izvoznookno.si/aktualno/vabilo-na-seminar-kako-poslovati-s-kitajsko-19-marec-2020-ljubljana/

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti