RA-SASA

4. SEJA OBMOČNEGA RAZVOJNEGA SVETA SAŠA REGIJE

V torek, 21. maja se je v prostorih Razvojne agencije Savinjsko-šaleške regije odvila 4. seja Območnega razvojnega sveta SAŠA regije.

Člani sveta so potrdili mandate nadomestnih članov in novih članov razširjenega Območnega razvojnega sveta, se seznanili z Letnim poročilom o izvajanju Območnega načrta za pravični prehod Savinjsko-šaleške premogovne regije za leto 2023, Poročilom o izvajanju aktivnosti CPP za leto 2023 in Akcijskim načrtom CPP za leto 2024.

Na seji so bili poleg članov sveta v živo in preko oddaljene povezave prisotni tudi predstavniki organa upravljanja z Ministrstva za kohezijo in regionalni razvoj in predstavniki posredniških teles z Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport, Ministrstva za okolje, prostor in energijo, Ministrstva za vzgojo in izobraževanje, Ministrstva za visoko šolstvo, znanost in inovacije in Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Razvojna agencija SAŠA koordinira proces prestrukturiranja na nivoju Savinjsko-šaleške regije in izvaja naloge soupravljanja Sklada za pravični prehod ter Centra za pravični prehod SAŠA.

Aktivnosti Centra za pravični prehod so v celoti financirane iz sredstev tehnične pomoči Sklada za pravični prehod.

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti