RA-SASA

Aktualni in napovedani razpisi za podjetnike v 2022 s poudarkom na investicijah in digitalni transformaciji

Vabimo vas na brezplačno spletno podjetniško delavnico

 

Aktualni in napovedani razpisi za podjetnike v 2022

s poudarkom na investicijah in digitalni transformaciji,

ki bo v četrtek, dan 31.3.2022, 12:00 do 14:15

 na spletu.

Spletno podjetniško delavnico bo izvedla ga. Martina Anderlič, direktorica podjetja TIKO PRO d.o.o., ki je specializirano za pomoč podjetjem pri črpanju nepovratnih sredstev.

 

»Martina Anderlič je v podjetju Tiko Pro, d. o. o. začela kot strokovna sodelavka in nadaljevala svojo pot kot vodja projektov, sedaj pa po desetletju dela v podjetju zaseda mesto sodirektorice. Poleg tega, da ima pregled nad aktualnimi slovenskimi in EU razpisi, v podjetju skrbi predvsem zato, da vse poteka po načrtih, ter da lahko strokovno znanje visoko motivirane ekipe zasije v pravi luči. Podjetje uspešno oddaja projekte za pridobitev nepovratnih in povratnih sredstev na slovenskem in hrvaškem nacionalnem nivoju, prav tako pa jih prijavljajo neposredno v Bruselj, kjer je njihova uspešnost pri prijavah kar 8-krat višja od povprečja.”

 

VSEBINA

Udeleženci boste seznanjeni z napovedanimi spodbudami za MSP-je. Za razpise, ki bodo na dan predavanja že objavljeni boste izvedeli bolj podrobne informacije glede pogojev prijave, upravičenih stroškov in posebnosti.  Posebna pozornost  bo namenjena razpisom za investicije podjetij ter digitalni transformaciji. Predavateljica bo odgovorila na v naprej poslana vprašanja.

 

PROGRAM  DELAVNICE

  • Aktualni razpisi
  • Napovedani razpisi
  • Potek prijave na razpis
  • Čas za odgovore na v naprej poslana vprašanja.

Vzpodbujamo vas, da delavnico sooblikujete tako da do 28.3.  pošljete vprašanja na ana.marincic@ra-sasa.si ali jih navedete ob sami prijavi.

Udeležba na predavanju je brezplačna, obvezna pa je prijava preko e-prijave do srede, 30.3.2022 do 12:00.  E- prijavnica ne daje avtomatskih odgovorov. Potrditev o prijavi in zoom povezavo na dogodek boste prejeli v sredo, 30.3. po 12. uri.

 

Delavnico organizira Razvojna agencija Savinjsko-šaleške regije, d. o. o., v sklopu projekta SPOT.

»Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.«

 

Vljudno vabljeni!

Ana Marinčič, SPOT svetovalka

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti