RA-SASA

Gospodarsko ministrstvo letos z 18 novimi javnimi razpisi – članek 3

Gospodarsko ministrstvo letos z 18 novimi javnimi razpisi

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo namerava letos objaviti 18 novih javnih razpisov v skupni vrednosti 51,9 milijona evrov. Prvih deset bodo po načrtih objavili do konca marca.

Do konca marca nameravajo objaviti deset razpisov v skupni vrednosti 26,4 milijona evrov, kar je 50,8 odstotka vrednosti vseh novih javnih razpisov. Do konca leta bodo nato objavili še preostale razpise v skupni vrednosti 25,5 milijona evrov.

Prvi razpis so že objavili januarja, in sicer za sofinanciranje začetnih investicij v (ne)opredmetena osnovna sredstva na pokolpskem območju. Njegova vrednost je 410.000 evrov.

Preostali razpisi se med drugim nanašajo na spodbude za problemska območja z visoko brezposelnostjo, integralne turistične produkte, spodbude uvajanja okoljskih znakov za turistične nastanitve, spodbude za zagon podjetij, planinske koče, mlade raziskovalce in krepitev blagovnih znamk.

Povzeto po: https://www.podjetniski-portal.si/novice/gospodarsko-ministrstvo-letos-z-18-novimi-javnimi-razpisi-2020-02-14

Članek februar

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti