RA-SASA

Gospodarsko promocijski forum ob tekmi FIS svetovnega pokala v teku na smučeh Planica 2019

SPIRIT Slovenija, javna agencija in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v sodelovanju s Smučarsko Zvezo Slovenije 20. decembra 2019 organiziramo gospodarsko promocijski forum ob tekmi FIS svetovnega pokala v teku na smučeh Planica 2019 v času od 20. do 22. decembra 2019. Forum bo osredotočen na poslovne priložnosti, povezane s športnimi dogodki in tekmovanji v Planici do nordijskega prvenstva leta 2023.

Priložnosti bosta predstavili občina Kranjska Gora in Smučarska zveza Slovenije. Na dogodku bo prisoten tudi direktor nordijskega prvenstva iz Seefeld-a, ki bo delil svoje dragocene izkušnje o tem, kako pripraviti prvenstvo in kakšne priložnosti za sodelovanje so v povezavi s tem na voljo podjetjem. Smučarska zveza bo Nordijsko prvenstvo pripravila kot “pameten dogodek”, v zvezi s tem bo izvedla tudi kratko predstavitev poslovnih priložnosti.

Namen dogodka je predstavitev projektov povezanih s športnimi dogodki v Planici, Pokljuki in Kranjski Gori, izmenjava izkušenj, ter poslovno mreženje med slovenskimi, avstrijskimi in italijanskimi podjetji.

Za udeležence dogodka bo imela SZS na voljo tudi nekaj VIP kart za ogled tekem v soboto, 21.12, in v nedeljo, 22.12. 

Podrobnejši okvirni program dogodka: 

09:30 Prihod in registracija
10:00 Uvod in otvoritev:

Občina Kranjska gora: Župan – Janez Hrovat

Mesto Trbiž:  Župan – Renzo Zanette

Nordijski center Planica: Direktor Zavoda za šport RS – Jelko Gros

Smučarska zveza Slovenije: Direktor – dr. Franci Petek

10:15

 

Predstavitev SPIRIT: Vid Habjan – Vodja sektorja za spodbujanje tujih neposrednih investicij
10:30

 

Predstavitev velikih športnih dogodkov pod okriljem Smučarske zveze Slovenije do leta 2023  in potenciali za sodelovanje: Direktor Zavoda za promocijo zimskih športov SLOSKI – Tomaž Šušteršič
10:45

 

Izkušnje in primeri dobre prakse iz zadnjega Nordijskega SP Seefeld 2019: Direktor organizacije Seefeld 2019 – Christian Scherer
11:00 Integracija lokalne skupnosti v organizacijo Nordijskega svetovnega prvenstva 2023 in razvojne priložnosti: Direktor javnega zavoda turizem Kranjska gora – Blaž Veber
11:15 Pogovor in razprava govornikov z vsemi udeleženci
12:00 Vodeni ogled Nordijskega centra in pripravljenega tekmovališča za tekmo svetovnega pokala v teku na smučeh – Predstavnik NC Planica
12:30 Poslovno kosilo z druženjem
14:00 Zaključek

Prijave: Vabimo vse zainteresirane predstavnike podjetij k udeležbi na gospodarski forum v Planici in da posredujete elektronsko prijavo najkasneje do 18. decembra 2019.

Stroške prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci.

Dodatne informacije: Za dodatne informacije lahko pokličete ga. Marijo Dragović, Tel: 059 089 501, e-naslov: marija.dragovic@spiritslovenia.si.

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti