RA-SASA

Vabilo na mednarodno konferenco BIFOCAlps – Razvoj politik tovarn prihodnosti

Spoštovani,

vljudno vabljeni na mednarodno konferenco, ki bo potekala v okviru projekta »Boosting innovation in factory of the future value chain in the Alps« (BIFOCAlps).

Četrtek, 31. maj 2018, Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf), Bled

Enajst projektnih partnerjev iz alpskih držav (med drugim tudi dva iz Slovenije: Posoški razvojni center in Tehnološki park Ljubljana d.o.o.) se je odločilo, da postavi skupni izziv proizvodnim podjetjem, ki zasledujejo cilje prehoda na globalni trg, želijo pospešiti razvoj ter se priključiti verigi tako imenovanih Tovarn prihodnosti in Industrije 4.0. Rezultati slednjih se med drugim kažejo tudi v visokem odstotku inovacij in patentov ter razpoložljivih naprednih tehnologijah v celotni verigi vrednosti.
Ker pa za dosego zastavljenih ciljev ne gre brez povezovanja podjetij, podpornih institucij za podjetništvo, univerz in političnih odločevalcev, ki delujejo v Alpskem prostoru, projektni partnerji z namenom, da bi izboljšali povezave med inovacijskimi sistemi in deležniki, organiziramo mednarodno konferenco. BIFOCALPS_mednarodna_konferenca_SLO_vabilo (2)

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti