RA-SASA

VABILO K OGLEDU DOBRIH PRAKS v Lombardiji (Italija)

VABILO K OGLEDU DOBRIH PRAKS v Lombardiji (Italija) od 6. – 7. junija 2018 (v prostorih ITIA – National Research Council of Italy, Milano in Kilometro Rosso, Bergamo)

Originalno vabilo se nahaja tukaj BIFOCAlps

Posoški razvojni center in Tehnološki park Ljubljana skupaj s partnerji projekta BIFOCAlps vabita vsa zainteresirana podjetja in organizacije podpornega okolja za podjetništvo, ki zasledujejo cilje prehoda na trg na prednostnem področju Strategije pametne specializacije Slovenije S4 – (S)INDUSTRIJA 4.0 – tovarne prihodnosti (FoF), da se nam pridružijo na
OGLEDU DOBRIH PRAKS v Lombardiji (Italija) od 6. – 7. junija 2018 (v prostorih ITIA – National Research Council of Italy, Milano in Kilometro Rosso, Bergamo)

Na ogledu dobrih praks se boste najprej seznanili s politikami in ukrepi, ki jih regija Lombardija in Slovenija ponujata podjetjem pri vstopu v Industrijo 4.0 (FoF) in digitalizacijo proizvodnje. Predstavniki podjetij boste lahko predstavili svoj pogled in se tako vključili v razprave o politikah, ki jih država in regija ponujata podjetjem pri razvoju digitalnih procesov proizvodnje.
Predstavniki podjetij boste imeli možnost mreženja in navezovanja stikov s primerljivimi podjetji iz Lombardije (predvsem iz Bergama). Ogledali si bomo tudi podjetje v Lombardiji, ki je že vključeno v Industrijo 4.0 (FoF).

Odhod udeležencev bo 6. 6. 2018 predvidoma ob 6.00 iz Ljubljane prek Nove Gorice v Milano. Prihod v Ljubljano je predviden 7. 6. 2018 ob 22.00.

Za predstavnike podjetij je udeležba brezplačna. Projekt BIFOCAlps namreč krije tudi stroške:
• prevoza (avtobus)
• nočitve z zajtrkom (v Milanu) in prehrane.

Podrobnejše informacije o nastavitvi in programu vam bomo poslali do srede, 30. 5. 2018.
Prijave na tel. številki 05/ 38-41-882 (Polona Cimprič) ali prek e-pošte polona.cimpric@prc.si do četrtka, 24 .5. 2018. Število mest je omejeno.

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti