RA-SASA

NAPOVEDNIK: Informativni dan za predstavitev Javnega razpisa za spodbujanje investicij za gospodarsko prestrukturiranje v Zasavski in Savinjsko-Šaleški premogovni regiji

Center za pravični prehod SAŠA, ki deluje v okviru Razvojne agencije SAŠA, v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport ter Javno agencijo Republike Slovenije za spodbujanje investicij, podjetništva in internacionalizacije SPIRIT vabi na informativni dan za predstavitev Javnega razpisa za spodbujanje investicij za gospodarsko prestrukturiranje v Zasavski in Savinjsko- Šaleški premogovni regiji v okviru Sklada za pravični prehod v obdobju 2024- 2027.

Dogodek se bo odvil

  • v torek, 11. junija 2024 med 10. in 13. uro v prostorih SAŠA inkubatorja, Šaleška ulica 2a, v Velenju.

Predstavniki Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter agencije SPIRIT bodo predstavili vsebino razpisa, čas pa bomo v večji meri posvetili konkretnim vprašanjem potencialnih prijaviteljev. Vprašanja lahko kadarkoli v času do 5 delovnih dni pred rokom za oddajo prijave posredujete na e-poštni naslov spp@spiritslovenia.si.

Za udeležbo na dogodku (v živo ali preko oddaljene povezave) so obvezne predhodne prijave preko spletne prijavnice do torka, 11. junija. 2024, do 8. ure.

Vabljeni!

Aktivnosti Centra za pravični prehod SAŠA so v celoti financirane iz sredstev tehnične pomoči Sklada za pravični prehod.

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti