RA-SASA

SHOWROOM REGIJE

od 1. 1. 2018 so v Sloveniji vzpostavljene regionalne poslovne točke, imenovane SPOT svetovanje. V Savinjski regiji je sedež SPOT Svetovanja v prostorih Območne obrtno podjetniške zbornice Celje, Cesta na Ostrožno 4, Celje.

Ena od aktivnosti je tudi razstavni prostor, t. i. SHOWROOM REGIJE, ki je namenjen predstavitvi in promociji gospodarstva Savinjske regije na enem mestu. Showroom je že vzpostavljen na sedežu SPOT svetovanje Savinjska, in sicer so za predstavitev na voljo steklene vitrine, kjer se podjetja lahko predstavljajo s svojimi izdelki, promocijskim materialom in podobnim.

Vabimo vas, da izkažete vaš interes za predstavitev vašega podjetja, storitve oziroma izdelka v razstavnem prostoru v Celju, do petka, 6. 9. 2019 do 12.00 ure, oziroma do zapolnitve prostora, ki je na razpolago.

Vaš interes posredujte na priloženem obrazcu na mail: klavdija.semenc@sasaora.si

O načrtovanih aktivnostih, možnosti sodelovanja ter razpoložljivosti prostora v showroom-u, vas bomo obvestili najkasneje do 20. 9. 2019.

povabilo showroom 2019

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti