RA-SASA

Povabilo na seminar: Poslovanje v Jugovzhodni Aziji: vstop na najbolj dinamične trge sveta iz držav Asean in priložnosti za slovenska podjetja na teh trgih, 1.10.2018, Ljubljana

SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira seminar z naslovom »Poslovanje v JV Aziji: Vstop na najbolj dinamične trge sveta iz držav ASEAN in priložnosti za slovenska podjetja na teh trgih«.  

Seminar bo potekal v ponedeljek, 1. oktobra 2018, z začetkom ob 9.15 uri, v Austria Trend Hotel Ljubljana (Dunajska cesta 154, Ljubljana), v dvorani Andromeda (1. nadstropje).

Udeležba na seminarju je brezplačna.

Glavni namen seminarja je zagotoviti slovenskim podjetjem praktične informacije o vstopu, izvozu in poslovanju ne le v ASEAN  regiji, ampak v celotni JV Aziji, vključno z informacijami o gospodarstvih, dinamiki in trendih/ aktualnih gospodarskih razmerah na teh trgih, o spodbudah, ki jih zagotavljajo posamezne države evropskim  podjetjem, o poslovnih priložnostih za podjetja za prodajo in izvoz na te trge ter največje ovire, na katere naletijo podjetja pri izvozu in poslovanju v JV Aziji in njihove najpogostejše napake, itd..

Predvideni podrobnejši program seminarja (delovni jezik seminarja je angleški).

Udeleženci seminarja se bodo lahko osebno srečali s predavateljem dr. Denkom ali strokovnjakom g. Allesom, Sanet Thailand Ltd., saj bodo po zaključku seminarja organizirane vnaprej dogovorjene individualne konzultacije (opcijsko, po 20 min), namenjene vprašanjem / problematiki slovenskih podjetij. Oba strokovnjaka imata bogate izkušnje, znanje in prakso s poslovanjem na različnih azijskih trgih.

Vsa zainteresirana slovenska podjetja vabimo, da potrdite svojo udeležbo na seminarju preko elektronske prijavnice najkasneje do 27. septembra 2018. Prosimo, da v elektronski prijavnici posebej navedete, ali se želite srečati z enim od strokovnjakov Sanet Thailand Ltd.. 
Po uspešno opravljeni prijavi boste prejeli potrditev na vaš elektronski naslov.

Dodatne informacije: Mojca Bec Inkret, tel. 01 5309 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Priloge:
Prijavnica.
Program seminarja.
Profili predavateljev in strokovnjakov –
ki imajo bogate izkušnje, znanje in prakso s poslovanjem na azijskih trgih.

POZIV za oddajo projektov v okviru snovanja Območnega razvojnega programa SAŠA regije 2021-2027 preko spletnega obrazca.

Prosimo, izpolnite spletni obrazec na povezavi: PROJEKTNI OBRAZEC za pripravo ORP SAŠA 2021-2027

Rok za oddajo projektnega obrazca: 25. februar 2021. Predogled projektnega obrazca

.
spot logo   eu skladi logo   mgrt logo

Arhivi

KUL SAŠA povabilo na usposabljana:

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»SAŠA KULINARIČNI MOJSTER TRADICIONALNIH JEDI«

Prijavnica na usposabljane

»SAŠA Kulinarični mojster«

PROGRAM USPOSABLJANJA:

»USPOSABLJANJE "SAŠA SOMMELIER"«

Prijavnica na usposabljanje

»SAŠA Sommelier«

Orodja dostopnosti